Info från Närpolisen

Hej alla Grannsamverkare. Då var det dags för ett nytt veckobrev och denna gången på en torsdag, ja det blev så denna veckan, råkar vara ledig fredag och May-Britt sysslar med annat denna veckan.
Jag tror att det fungerar ändå, eftersom jag bara har trevliga nyheter.

Jag har inga nya inbrott att rapportera om, och då har jag kollat från den 18 juni till idag 26 juni. Jag har ingen förklaring, men efter de två som greps i Täby kyrkby, har vi haft det lugn.

Nu skall vi för den skull inte luta oss tillbaka och somna in, utan fortsätta att vara aktiva i våra områden och försöka hålla koll, för vi börjar att komma till den tiden när man åker bort på semester, och områdena blir ganska tomma och öde.
Vi vill inte att dom sommaraktiva tjuvarna hittar hit och kunna jobba ostört.

Därför kära Täby bor. Om ni vet att ni skall resa bort, glöm inte att prata med era grannar som är kvar och kan hålla en viss koll på vad som händer i närområdet.

Vill också passa på att meddela att det längre fram i sommar så kan det bli lite längre mellan veckobreven, jag själv kommer att gå på semester vecka 30 och May-Britt kommer inte helt att kunna täcka för de luckor som kan uppstå, varför ni får ha tålamod, jag kommer inte att glömma bort er alla Grannsamverkare.

Känns för en gångs skull trevligt att skriva veckobrevet med budskapet att vi inte haft några inbrott och att solen och värmen kanske är på väg tillbaka.

Därför önskar vi här på näpot (råkar vara ensam för närvarande) en riktigt trevligt och soligt veckoslut.

Stig-Ove ”Stickan” Edholm, Täby näpo