Medlemsbrev oktober 2016

Hej Medlemmar!

Löven faller och vi är beredda för på söndag den 23 oktober då vi har höststädning med korvgrillning. Har du glömt att anmäla dig så är det inte försent än, skicka ett mail eller lägg en lapp i lådan vid anslagstavlan.

SÖRAB bjuder på en spännande föreläsningsserie under hösten om maten och klimatet i alla nio ägarkommuner. Den 16 november är det Täbys tur.

Kunniga och inspirerande föreläsare berättar hur du kan minska din klimatpåverkan genom minskat matsvinn.

Inspirerande föreläsare berättar hur maten och klimatet hör ihop och varför det hjälper att minska matsvinnet.  I varje kommun berättar elever och personal från en skola om hur man arbetar med att minska matsvinnet på skolan. Kocken Peter Streijffert ger tips om hur man enkelt kan ta vara på maten. Kvällarna avslutas med mingel och fika. 

SÖRAB arrangerar temakvällarna i samarbete med Stockholms universitet, Studieförbundet vuxenskolan och Studiefrämjandet och de nio ägarkommunerna.

Föreläsningen är gratis, men vi vill gärna att du anmäler dig.

16 november kl 18:00: Pia Hultgren och Peter Streijffert
Grindtorpskyrkan, Grindtorps skolgränd 4
Anmäler dig gör du på Brf Vallatorps hemsida där artikeln ligger i sin helhet.

Med vänlig hälsning,

 Milla Sundström
Projektledare

Tel: 08- 55 55 90 36

De gröna kärlen för trädgårdsavfall är istället för den kompost vi tidigare använde bakom Vallatorpsvägen 7 A-B. Vi ber alla använda de gröna kärlen. Om det är fråga om tunga eller stora volymer så kör Ni själva avfallet till tippen. Sista tömning av kärlen för i år är den 22 november.

Sten på Sarab Entreprenad har slutat, ersättaren heter Matti Kusima. Det är samma telefonnummer som gäller vid felanmälan.

Ordförande Lena van Erp flyttar och då träder vice Ordförande Kerstin Jonsson in.

Bifogat finner ni mötesanteckningar från det möte vi hade som uppföljning av takrenoveringen vi behandlade på årsstämman.

Med Vänlig Hälsning

Styrelsen           

Kontaktinfo

Hemsida:   www.brfvallatorp.se

E-post:       styrelsen@brfvallatorp.se                          

Postadress: Vallatorpsvägen 13

Brevlåda under anslagstavlan vid övre soprummet.

Telefon Styrelsen:0737-88 96 81